top of page

IK WIL DOOR-FYSIO WORDEN

Unieke en complete opleiding voor fysiotherapeuten met hart voor vrouwen.

1,6 Miljoen vrouwen zijn op dit moment in de overgang in Nederland. Niet iedereen heeft daar evenveel klachten van, maar een grote groep ondervindt wel degelijk hinder. Hinder die vaak door wat leefstijlaanpassingen al een stuk beter te verdragen is. Maar hoe en wat en waar is vaak zoeken.

En daar kun jij nu als ondernemende fysiotherapeut iets in betekenen!

Wil je gaan voor alleen de allerbeste zorg voor je klanten? Durf je je open te stellen voor ALLES en wil je meebouwen aan een geweldige community?

 

Ga dan aan de slag met ons en laat je dan opleiden tot Door-Fysio! Met jouw achtergrond als fysiotherapeut heb je al een prachtige brede basis en in deze driedaagse opleiding bouw je daar alles bovenop, wat je nodig hebt om vrouwen in de overgang optimaal te begeleiden.

Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, het monitoren van onze en jouw kwaliteit (ook na afloop van de opleiding), enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad vol topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw mentor/vraagbaak. 

Door is een product op licentiebasis. Je betaalt een eenmalige fee voor de starterskit met o.a. het Door logo in diverse formaten, een royale set flyers en officiële posters, uniform informatiemateriaal voor je klanten en een uniek Door-shirt voor jou. Maar denk ook aan een vermelding hier op www.ditisdoor.nl met naam, locatie op de kaart van Nederland en een directe link naar je eigen website en kosteloze deelname aan de jaarlijkse Door Dag. 

We garanderen je verder dat de W.H.A. ook na de opleiding per mail en telefonisch beschikbaar is voor al je vragen over de vorm en/ of inhoud van Door. En dat we ons zullen inzetten om Door in zoveel mogelijk verzekeringspakketten opgenomen te krijgen en tot een begrip in Nederland te maken. Natuurlijk hebben we jou daarbij nodig als visitekaartje!

Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor de opleiding tot Door-Fysio. Met de beste docenten (o.a. gynaecoloog, cardioloog, bekkenfysiotherapeut en overgangsconsulent). De gezelligste gelijkgestemde collega's. En op de tofste leslocaties.


Editie 3 van de Opleiding tot Door-Fysio start in het najaar van 2024.
 

Gebruik de button voor meer info!

bottom of page